TIETOA MEISTÄ

Studio Bailan toi vuonna 2016 uuden lajin Parkourin Lempäälään. Kokeilimme olisiko Lempäälässä innokkaita harjoittelijoita ja kyllähän niitä meillä löytyi. Parkourin harrastaja kasvoivat niin kovaa vauhtia, että ensimmäiset tilat Lempäälän keskustassa jäi nopeasti liian pieniksi meille. Vuonna 2018 pääsimme Ideaparkin silloiseen Ideapark Sportin tiloihin rakentamaan uuden paremman vain Parkouriin tarkoitetun alueen. Lapset kehittyivät ja nämäkin tilat alkoivat jäämään meille pieniksi ja harrastajat kaipasivat lisää haastetta harrastukseen. Vuonna 2021 muutimme Ideaparkin 2. kerrokseen B-ovien puolelle. Nyt tilamme ovat isot ja monipuoliset. Kehitämme ja rakennamme niitä koko ajan paremmiksi ja paremmiksi, jotta harrastajat jotka kehittyvät saavat uutta haastetta lajiin ja voivat kehittyä entistä peremmiksi Parkouraajiksi.

Parkour on tällä hetkellä suomessa suosituin lasten harrastus ja Parkour sopiikin hyvin sekä pelkästään harrastukseksi, että toisen lajin oheisharjoitteeksi

ParkourParkissa järjestetään myös ikimuistoiset ja vauhdikkaat LIIKUNTASYNTTÄREITÄ yhdessä Studio Bailan kanssa. ParkourPark on osa Studio Baila Oy:n toimintaa.

Toiminnasta vastaa Virpi Lehti. Virpi Lehti valittiin vuonna 2022 Lempäälän vuoden pienyrittäjäksi.

Pääset tutustumaan ParkourParkin tiloihin tästä linkistä!