Säännöt ja sopimusehdot

SÄÄNNÖT:

1. Ulkojalkineet tulee jättää eteisaulaan. ParkourParkilla liikutaan paljain jaloin tai sisäkengillä.

2. Lapsen tullessa yksin ohjatulle tunnille, on hän matkan ja odotusajan vanhempien vastuulla.

3. Haluamme kaikkien viihtyvän ParkourParkissa, joten asiaton ja sopimaton käytös sekä puheet voivat johtaa tiloista poistamiseen.

4. ParkourPark suosittelee liikkumaan tunneilla ilman koruja ja silmälaseja. Mikäli asiakas kuitenkin haluaa koruja tai silmälaseja käyttää, on niiden käyttö asiakkaan omalla vastuulla.

5. Salissa olevat välineet ovat kaikkien asiakkaiden käytössä, joten niitä tulee käyttää vain niille tarkoitettuun toimintaan. ParkourParkin välineitä pitää käsitellä niin, että ne eivät rikkoudu tahallisesta haitanteosta.

6. Jos asiakas tahallisesti rikkoo ParkourParkin omaisuutta (tai potkii esim. jälkiä seiniin) on asiakas velvollinen maksamaan korjauksesta aiheutuvat kulut.

7. Jokaisen on noudatettava Parkour Parkin järjestys- ja toimintaohjeita.

YLEISET SOPIMUSEHDOT

1. ParkourPark huoltaa ja desinfioi välineet, laitteet ja varusteet taatakseen toiminnan turvallisuuden sekä hygienian.

2. ParkourPark voi sulkea keskuksen tai lyhentää aukioloaikoja pyhäpäivien ja virallisten vapaapäivien yhteydessä.

3. ParkourParkilla on oikeus keskeyttää palvelujen tarjoaminen siitä riippumattoman esteen seurauksena (esimerkiksi vesivahinko tai muu este, minkä seurauksena palveluja ei voida tarjota)

4. ParkourPark pidättää itsellään oikeuden tehdä kausikohtaisia muutoksia liikuntaohjelman sisältöön ja tuntien määrään sekä Studion aukioloaikoihin.

5. ParkourPark pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujien määrää liikuntasaliin turvallisuussyistä, tarvittaessa.

6. ParkourPark ei vastaa henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaalle tai asiakkaan vieraille tai henkilökohtaiselle omaisuudelle ParkourParkin tiloissa tai ParkourParkin tiloihin yhteydessä olevissa tiloissa / alueilla (esim. parkkipaikka, vaatenaulakolla).

7. Maksuja ei voida korottaa kesken kauden.

8. Kausiliikunta kortit ovat voimassa ilmoitetun ajan. Lasten kurssit ovat kausimaksullisia.

9. Kaikki tunnit kestävät ParkourParkissa 50min.

10. Salivuokran peruutus viim. 24h aikaisemmin. Sen jälkeen vuokran veloitus täydestä hinnasta.

LASTEN OHJATUT LIIKUNTATUNNIT/SYNTTÄRIT

1. Asiakas pyrkii omalla panoksellaan vaikuttamaan keskuksen viihtyvyyteen ja siisteyteen sekä noudattamaan ParkourParkin välineiden, laitteiden tai varusteiden käyttöä koskevia ohjeita.

2. Vanhemmat ovat vastuussa lapsen terveydentilasta siten, ettei harjoittelu aiheuta terveysriskiä.

3. Lasten kausiliikunnan lukukausimaksu sisältää yhden ohjatun liikuntatunnin valitussa ryhmässä. Paikka varataan yhdeksi kaudeksi (4kk) 17 harjoituskertaa, eikä se jatku automaattisesti.

4. Lukukausimaksu veloitetaan käyntimäärästä riippumatta. Jos lapsi ei kuitenkaan halua jatkaa valitsemassaan ryhmässä tai toisessa ryhmässä (missä on tilaa) ensimmäisten kahden viikon aikana kauden alkamisesta, Studio Baila palauttaa 50% kausimaksusta. Erityistapauksissa on otettava yhteys viipymättä tapauksen käsittelyä ja päätöstä varten.

5. Lasten ohjattuihin tunteihin jäsenyys on henkilökohtainen. Harjoitteluoikeutta ei voi käyttää tai siirtää toiselle henkilölle.

6. Mikäli liikuntasynttärit perutaan kahden vuorokauden sisällä ennen synttäreitä, veloitamme synttäreistä 50% normaalihinnasta.

7. Tietosuojalaki: Studio Bailan ilmoittatumisen yhteydessä täytetyt yhteystiedot käytetään ryhmän infoamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä niihin lähetetä mainoksia. Studio Bailan infokirje lähtee asiakkaille 1-2 kertaa vuodessa.