LIIKUNTASYNTTÄRIT

PIDÄ HAUSKAT LIIKUNTASYNTTÄRIT PARKOUR PARKISSA!

Liikuntasynttärit ovat kaikkien lasten suosikki! Päivänsankari voi valita listalta 1-2 mieluisinta juhlateemaa. Synttäreiden kesto on 1h 30min, joka sisältää kaksi liikunnallista osuutta. Ja tietenkin aina välillä käydään nauttimassa juhlaherkuista!

SYNTTÄRITEEMAT:

UUTUUS! Disco ja Glitter synttärit: Näillä synttäreillä tanssitaan ohjatusti sekä vapaasti. Discoilun yhteydessä tehdään glitter maalauksia sekä/tai tatuointeja. Suosittelemme tätä teemaa yksinään järjestettäväksi.

NYT TAAS SAATAVILLA! Eläimet: Tämä supersuosittu teema on jälleen takaisin. Studiolta löytyy kuusi pienempää eläintä (kiraffi,seepra, yksisarvinen, aasi ja kaksi hevosta) joiden paino raja on 30kg ja neljä isompaa eläintä (kaksi seepraa, yksisarvinen ja hevonen) painoraja 80kg joihin lapset ihastuvat ja saavat näillä ratsastaa. Mukana teemassa on myös keppihevoset. Tähän teemaan on hyvä yhdistää pelit, kaupunkisota, parkour, Disco tai temppurata.

KESTOSUOSIKKI Parkour: Synttäreillä harjoitellaan parkourin perusliikkeitä ja mennään parkour-rataa. Toiseksi teemaksi suosittelemme pelejä tai kaupunkisotaa. Parkour-synttärit pidetään uudessa upeassa ParkourParkissa.

Disco: Synttäreillä nautitaan tanssin riemusta joko kokoajan ohjaajan ohjaamana tai osittain vapaasti tanssien. Sankari saa toivoa lempikappaleensa, johon teemme koreografian. Tähän teemaan on hyvä yhdistää pelit, eläimet, kaupunkisota, parkour tai temppurata. HUON myös nyt uudet Disco ja Glitter synttärit!

Temppurata: Teemassa saliin muodostetaan vieraiden ikätasoon sopiva temppurata. Radalla kiipeillään, hypitään, tasapainotellaan. Rata sisältää myös ketteryysosuuksia. Rataa kierretään menevän musiikin tahdissa. Tähän teemaan on hyvä yhdistää pelit disco, eläimet tai kaupunkisota

Keppihevonen: Synttäreillä leikitään ja tanssitaan keppihevosten tahdissa. Herkuttelujen jälkeen saliin on tullut keppihevosrata, jota on hauska kiertää menevän musiikin tahdissa. Mukaan voi ottaa oman keppihevosen, mutta Studiolta löytyy myös lainahevosia. Suosittelemme tätä teemaa yksinään.

KESTOSUOSIKKI Kaupunkisota: Synttäreillä rakennetaan omat bunkkerit ja piilotetaan aarteet. Pelin käynnistyessä pallot lentelevät vauhdikkaasti bunkkereiden puolelta toiselle musiikin soidessa. Näillä synttäreillä tulee varmasti punaiset posket ja hiki otsalle. Tämä teema sopii erityisen hyvin vauhdikkaille pojille. Teemaan on hyvä yhdistää Parkour, temppurata, disco, eläimet tai pelit.

Akrobatia: Aluksi teemme huolellisen lämmittelyn pelien avustuksella. Sen jälkeen teemme pareittain, kolmistaan ja ryhmässä huikeita akrobatiatemppuja! Tähän teemaan on hyvä yhdistää disco, eläimet tai pelit.

Pelit: Teemassa pelataan vauhdikkaita pelejä niin, että pelin ideana ei ole selvittää kuka voittaa, vaan saada kaikki juhlavieraat osallistumaan. Tämä teema sopii hyvin kaikkien muiden teemojen ensimmäiseksi osuudeksi.

Synttärit pihalla tai ulkona: Kysy rohkeasti apua tilan etsintään, jos kotipiha ei ole sopiva synttärijuhlille. Studio Bailalla on omat tilat Mattilassa ja paljon hyviä ideoita ympäri Lempäälää, jossa voi pitää syntymäpäivät ulkona.

SuperSynttärit / max 15 hlöä      230€

Sisältää salivuokran, ohjauksen, synttärikutsut, tarjoilun ja siivouksen.

Tarjoiluun kuuluu: popcornia, sipsejä, keksejä, karkkia, porkkanatikkuja, viinirypäleitä, suolatikkuja ja juomana limsa sekä mehu.

PerusSynttärit/ max 15 hlöä            180€

Sisältää salivuokran, ohjauksen ja synttärikutsut.

PerusSynttärit ei sisällä tarjottavia, tarjoiluastioita eikä keittiön siivousta.

VARAA LIIKUNTASYNTTÄRIT

Soita ja varaa synttärit numerosta 040 563 7336 tai laita sähköpostia info@studiobaila.fi

TAI

täytä alla oleva kaavake ja olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä. 

Varaa liikuntasynttärit